PresentChild® Translator, Personal Growth Coach

Children are programmed to model themselves on us. They want us to feel loved, happy and content. And so they will do everything in their power to help us achieve that.

The environment, through our unconscious, reflects to us what we do not see. And our children are masters at reflecting our hidden pain, unhelpful behavioural patterns, and blind spots back to us. They pick up the signals from our unconscious and reconstruct them by their way of behaving and communicating. The simple language of their behaviour and sometimes illness, telegraphs to us the messages we failed to hear from within.
The PresentChild® Method is designed to decode these treasures offered to us by our children. This straightforward, accurate method is a highly effective way of gaining insight into what often controls our lives and limits our ability to be true to ourselves.

Over the years I studied childhood issues and my own early experiences in depth in an attempt to grasp and understand what makes us, what forms and deforms us. How to hear the messages that would set us free, and re-frame our lives into one of joy and fulfillment. In its own way The PresentChild® method incorporates the aspects of all that came before.
I always loved delving into the secrets of language and the symbolism of stories. At university I studied translation and film. Later I studied homeopathy, coaching and a body centred therapy. None of them give advice but work with what the clients offer themselves – and I believe the real treasures are hidden inside each of us.

 

Pro děti jsme my dospělí modelem a ony po nás opakují. Chtějí, abychom se cítili milováni, štastní a spokojení – a udělají všechno, co je v jejích silách, abychom se k tomuto stavu bytí co nejvíce přiblížili.

Naše nevědomí se odráží v našem vnějším prostředí, odráží nám co nevidíme, co si neuvědomujeme, uvnitř. Naše děti jsou mistry zrcadlení – ukazují nám naši skrytou bolest, vzorce chování, které nám už dávno neslouží a slepá místa, která ze současného úhlu pohledu prostě nemůžeme vidět. Zachytí signály z našeho nevědomí a rekonstruují je pro nás ve fyzické realitě tím, jak se chovají a jak komunikují.
Prostřednictvím jazyka, kterým je jejich chování, a někdy i nemoci, nám telegrafují zprávy o nás samotných, které prostě jinak, zdá se, neslyšíme.
Metoda PresentChild® otevírá poklady, které nám děti nabízejí. Tato jednoduchá a přesná metoda nabízí vysoce účinný způsob jak získat vhled do toho, co často ovládá náš život a omezuje naši schopnost být opravdu sami sebou.

Během let jsem také do hloubky studovala témata dětství a ověřovala si prožitky útlého věku- cílem bylo porozumět a pochopit to co nás tvoří, co nás formuje a take co nás pokřivuje. Jak uslyšet zprávy z našeho nitra, které by nám pomohly se osvobodit, přerámovat svou zkušenost, myšlení a život samotný tak, abychom pociťovali radost a naplnění. Svým způsobe metoda PresentChild® do sebe zahrnuje aspekty všeho, co předcházelo.
Odjakživa mě fascinuje tajemství jazyka a symbolické vzkazy příběhů. Na univerzitě jsem se věnovala překladu a filmové vědě. Později jsem se věnovala více tématům seberozvoje – studovala jsem homeopatii, prošla koučovacím a terapeutickým výcvikem. Všechny tyto obory nenabízí radu, ale pracují s tím, co klient sám nabízí – a jak jinak - opravdové poklady jsou skryté uvnitř nás samotných. Ozvěte se a můžeme se spolu vydat objevovat.