Kindertolk®, Rouwbegeleiding, Luisterbus en Readingen

Kinderen zijn onze grootste leraren. Zij spiegelen heel helder alle stukken in onszelf die nog niet  vrij zijn. Het mooie aan de PresentChild methode vind ik dat je als ouder zelf aan de slag kunt zonder je kind te belasten en dat het resultaat helend is voor zowel je kind als jezelf. Het is bijna magisch om te zien hoe dingen op hun plek vallen als de boodschap van je kind binnenkomt in je hart.

Al vanaf mijn tienerjaren ben ik bezig met spiritualiteit. Na mijn heao-opleiding ben ik na een aantal commerciële banen terechtgekomen in het onderwijs. Ik merkte dat mijn hart ligt bij het werken met kinderen. Bij het Titus College in Velp heb ik met veel plezier jongeren begeleid en lesgegeven. Daar heb ik ervaren dat het voor veel kinderen een zware dobber is om te voldoen aan de eisen van onze moderne maatschappij. 

Het boek Fluisterkind van Janita Venema kwam op mijn pad toen ik worstelde met vragen na de geboorte van mijn zoon Sebastiaan. Ik was ontroerd en in mijn hart geraakt door de inzichten die me werden aangereikt. Het heeft me heel erg veel gebracht om te beseffen dat kinderen als geen ander die kwaliteiten van jezelf in het licht willen zetten die in onze eigen kindertijd vaak ongewenst of onderdrukt zijn geweest. Ik raakte zo geïnspireerd dat ik besloot de opleiding tot Kindertolk te volgen en daarmee ook anderen te helpen de boodschap van hun kind te ontvangen en zo moeiteloos zichzelf te kunnen zijn.

Na het overlijden van mijn broer Marco, een intens en verdrietig proces, heb ik de diepe pijn ervaren van rouw en rouwverwerking. Met name de rouw en het verdriet van zijn twee kinderen gaan me erg aan het hart. Ik besloot me te verdiepen en specialiseren in rouwbegeleiding voor kinderen en jongeren en bied naast het kindertolken ook rouwbegeleiding aan. Hulp bieden aan kinderen en jongeren met verschillende vormen van verlies zoals na scheiding, het overlijden van een ouder of andere vormen van rouw voelt voor mij als een dankbare bijdrage. 

Consulten en readingen geef ik op locatie of in mijn Luisterbus.